Bel ons anoniem & gratis

Exit app

Verlaat de website direct.

Welke persoonsgegevens worden verwerkt als je contact opneemt via de chat?

Persoonsgegevens zijn gegevens die direct of indirect herleidbaar zijn naar een natuurlijke persoon. We vertellen je hier welke gegevens wij verwerken.

Bij de start van de chat wordt gevraagd naar je nickname, en naar je geslacht en leeftijd (dat laatste is optioneel). Aan het einde van iedere chat krijg je van ons een nummer. Vervolgens wordt er na elke chat een geanonimiseerd gespreksverslag gemaakt. Dit verslag wordt gekoppeld aan jouw nummer. In dit gespreksverslag staan geen persoonsgegevens, of naar personen herleidbare gegevens. Ook gegevens die jouw richting op zouden kunnen wijzen noteren en bewaren we niet. Wel noteren we de grote lijnen van het door jou vertelde verhaal. Als je vaker met ons chat kun je het aan jou verstrekte nummer doorgeven zodat je niet steeds opnieuw je verhaal hoeft te vertellen.

Met welk doel worden gegevens opgeslagen?

De gegevens van de chat zijn volledig geanonimiseerd en worden uitsluitend gebruikt om trends te kunnen zien over de groep personen die contact met ons opneemt. De gebruikte data en opgeslagen data is nooit te herleiden naar een individueel persoon.

Waar en hoe lang worden persoonsgegevens opgeslagen?

De inhoud van de chat wordt binnen 24 uur verwijderd. De geanonimiseerde gegevens worden in een beveiligde omgeving opgeslagen.

Exit app