Bel ons anoniem & gratis

Exit app

Verlaat de website direct.

In het kort

Hieronder staat de privacyverklaring kort uitgelegd, de volledige privacyverklaring kan worden gedownload.

  • Stop it Now is anoniem: wie Stop it Now belt hoeft zijn/haar identiteit niet kenbaar te maken.

  • Stop it Now is vertrouwelijk: al onze medewerkers hebben een beroepsgeheim.

  • Stop it Now is gratis: je betaalt niets voor je telefoongesprek. Ons nummer verschijnt daarom ook niet op je telefoonrekening.

Anonimiteit

Bellen met Stop it Now is anoniem, vertrouwelijk en gratis. Je hoeft je geen zorgen te maken over de zichtbaarheid van Stop it Now op je telefoonrekening. Ons nummer is afgeschermd. Wij kunnen jouw telefoonnummer ook niet zien.

Wanneer je per e-mail contact opneemt met Stop it Now, kan je ervoor kiezen om anoniem contact op te nemen. Het is niet verplicht naam- of adresgegevens achter te laten en je kan gebruik maken van een e-mailadres dat niet herleidbaar is naar jou. Daarnaast kan je gebruik maken van een schuilnaam. Jij kiest er zelf voor of je anoniem wilt blijven of niet.

Beroepsgeheim

Stop it Now is vertrouwelijk. Alle medewerkers hebben een beroepsgeheim. Het beroepsgeheim betekent dat we verplicht zijn om te zwijgen over feiten en gegevens van derden, die we bij het uitoefenen van ons werk te weten zijn gekomen. Alleen als wij ernstige vermoedens hebben dat een minderjarige in gevaar is, zijn wij wettelijk verplicht om dit te aan de betreffende instanties te melden. Dit kan alleen wanneer wij ook voldoende informatie hebben om dat te doen. Dit geldt alleen voor mogelijke risico's in de toekomst en niet voor dingen die in het verleden zijn gebeurd.

Privacy

Stop it Now is onderdeel van Offlimits. Bij Offlimits worden (bijzondere) persoonsgegevens verwerkt. Hoe wij persoonsgegevens verwerken, kun je terugvinden in de privacyverklaring. Lees hier de [privacyverklaring].

Voor vragen, verzoeken, klachten of opmerkingen over de verwerking en opslag van je persoonsgegevens door Offlimits kun je per e-mail of post contact opnemen met de functionaris gegevensbescherming: [email protected].

Stichting Offlimits
t.a.v. functionaris gegevensbescherming
Postbus 51323
1007EH Amsterdam

Deze website maakt alleen gebruik van functionele cookies die nodig zijn voor een goede werking van het contactformulier. Deze cookies worden verwijderd na 2 uur of het sluiten van de sessie.

Exit app