Bel ons anoniem & gratis

Exit app

Verlaat de website direct.

Ik vertrouwde hem blind

Ik had nooit gedacht dat hij iets fout zou doen. Toch stond er vorig jaar ineens politie voor onze deur. Ik wist echt niet wat ons overkwam.

Ik vertrouwde hem blind

Ik had nooit gedacht dat hij iets fout zou doen. Toch stond er vorig jaar ineens politie voor onze deur. Ik wist echt niet wat ons overkwam.

Was het een vergissing?

Mijn partner en ik zijn al een aantal jaar getrouwd en samen hebben we twee jonge kinderen. Ik vertrouwde hem blind en had nooit gedacht dat hij iets fout zou doen. Toch stond er vorig jaar ineens politie voor onze deur. Ik wist echt niet wat ons overkwam. Was het een vergissing? Misschien moesten ze bij de buren zijn?

Maar het was geen vergissing. Ze kwamen voor mijn man. Hij bleek al heel wat jaren kinderporno te kijken.

Hoe kon ik dit nou niet weten? Was hij niet gelukkig met mij? Was het mijn schuld? Had ik dit kunnen voorkomen? Zijn mijn kinderen wel veilig?

Dit waren de eerste vragen die door mijn hoofd spookten. Daarna gingen we - in afwachting van het politieonderzoek - door een moeilijke periode. De grootste schok was voorbij, maar wat nu? Wat vertel ik mijn kinderen? Kan ik wel bij familie en vrienden terecht? Kan ik nog wel bij mijn partner blijven? Mijn wereld stortte stukje bij beetje in en voor mijn gevoel kon ik er met niemand over praten.

Mijn man had contact met Stop it Now en hij raadde me op een gegeven moment aan om ook een keer te bellen. Dat vond ik best spannend, maar uiteindelijk heb ik het toch gedaan. Ik moest het er met iemand over hebben. Ik dacht dat ik de enige was en ik wist niet waar ik terecht kon

Lotgenotengroep

Bij Stop it Now kreeg ik veel begrip. Ze vertelden ook over de lotgenotengroep. Het heeft even geduurd voor ik besloot om me hiervoor aan te melden. Ik ben blij dat ik dat gedaan heb. Het heeft me echt steun gegeven om het gesprek aan te gaan en ervaringen uit te wisselen met anderen in dezelfde situatie. Je staat er echt niet alleen voor. Ik kan nu weer naar de toekomst kijken.

Wil jij ook geholpen worden? Bel ons anoniem en gratis!

0800 266 64 36
Exit app