Bel ons anoniem & gratis

Onderzoek naar factoren die onconventioneel gedrag kunnen aan- en ontmoedigen.

Gepubliceerd op July 23rd, 2024

Voor een onderzoek van Carleton University (Ottawa, Canada) is Stop it now op zoek naar respondenten. Dit onderzoek beoogd meer te weten te komen over de factoren die onconventioneel gedrag, zowel online als offline, kunnen aan- of ontmoedigen. Voor dit onderzoek zijn we op zoek naar deelnemers die minimaal 18 jaar oud zijn, Nederlands of Engels machtig zijn en zich zorgen maken om hun seksualiteit. Bij deelname is er een kans van 1 op 50 om een waardebon van $25 USD van Amazon te winnen.

Je deelname aan dit onderzoek is compleet anoniem. Dit betekent dat informatie die eventueel gebruikt zou kunnen worden om je te identificeren niet gekoppeld is aan je antwoorden. In de enquête zullen vragen gesteld worden over jezelf, je jeugd en je huidige situatie. Deze vragen kunnen je helpen om te reflecteren op je eigen houding, gedrag en gevoelens. Meerdere vragen zullen gaan over seksualiteit. Het invullen van de enquête duurt slechts 15-20. 

Kijk hier voor meer informatie over het onderzoek of om direct deel te nemen: https://carletonu.az1.qualtrics.com/jfe/form/SV_b8XtPrdrSgNhAy2