Bel ons anoniem & gratis

Exit app

Verlaat de website direct.

Help mee met onderzoek naar effectieve preventie

Gepubliceerd op May 21st, 2024

Stop it Now vindt het belangrijk om onderzoek te doen naar hoe wij mensen het beste kunnen bereiken en hulp kunnen aanbieden. Zo willen we weten hoe we onze boodschap zo goed mogelijk kunnen aansluiten bij de situatie en behoefte van de unieke persoon. Hiervoor zijn we op zoek naar de ervaring en mening van personen die zich zorgen maken over hun seksuele gevoelens en/of gedrag richting minderjarigen.

Daarom willen we je vragen om een anonieme vragenlijst in te vullen waarbij je verschillende boodschappen kunt beoordelen. We zijn benieuwd welke berichten als meest steunend worden ervaren om hulp te zoeken. Op deze manier kunnen we onze communicatie beter inzetten om te zorgen dat mensen passende hulp en ondersteuning krijgen.

Wil je ons hiermee helpen? Door mee te doen aan het onderzoek help je niet alleen onze communicatie te verbeteren, maar zorg je er ook voor dat meer mensen geholpen kunnen worden die worstelen met hun gedrag naar minderjarigen en draag je bij aan de preventie van seksueel kindermisbruik.

Deelname aan het onderzoek is vrijwillig. De vragenlijst neemt ongeveer 15 minuten in beslag.

Ga naar de vragenlijst. Invullen gaat volledig anoniem.

Dit onderzoek wordt uitgevoerd in het kader van het Europese project ‘Prevent & Protect through Support’. In dit project wordt een platform ontwikkeld dat dient als universeel contactpunt voor mensen die hulp en ondersteuning zoeken. Dit platform is gericht op personen die seksuele fantasieën hebben over minderjarigen of die zich zorgen maken over hun seksuele gedrag naar minderjarigen, waaronder personen die kijken naar misbruikbeelden. Het platform wilt iedereen een passend hulpaanbod geven, dat aansluit bij de situatie en behoefte van de persoon.

Exit app